PYM barnehjelp

Du er her: Home Info

Informasjon

Informasjon om Pym Barnehjelp

De Norske Pinsemenigheters Ytremisjon

Pym Barnehjelp støtter tiltak innenfor PYMs misjonsarbeid som hjelper barn i nød og vanskelige situasjoner (åndelig, sosialt og materielt). Fortrinnsvis i fattige land eller geografiske områder med utbredt fattigdom eller steder rammet av sosial urett og katastrofer.

Hver eneste dag våkner millioner av barn opp til en hverdag preget av fattigdom, sykdom, krig og diskriminering. Millioner har blitt foreldreløse pga. Aids og mange er fordrevet pga. krig og vold. Foruten dette har gatebarn problematikken eksplodert over store deler av verden. Vi kan ikke hjelpe alle disse, men vi kan gi noen av dem håp og en bedre framtid!

For tiden er Pym Barnehjelp engasjert i 21 land, i alle verdensdeler.

Inntektene kommer fra faste givere, fra menigheter og forskjellige sponsorer i og utenfor Den Norske Pinsebevegelse. Pym Barnehjelp er takknemlig for denne hjelpa! Vi trenger stadig nye støttepartnere, så vi kan hjelpe enda flere barn! Det kan også f.eks. være skoleklasser, idrettslag, forskjellige sosiale vennegrupper og arbeidsplasser som blir enig om å støtte et spesielt prosjekt eller land. For å opprette en giverordning, se kontaktinformasjon.

Pym Barnehjelp har gjennom mange år gitt støtte via ivrige misjonsarbeidere og nasjonale medarbeidere i forskjellige søsterkirker. Vi prioriterer støtte til:

  • Mat
  • Medisinsk hjelp
  • Skolegang
  • Barnehjem. Dagsentra
  • Barneaktiviteter, som f.eks. sommerleirer

Givermuligheter til Pym Barnehjelp:


GAVEKONTO: 3000.24.00800

 

Barnesenteret i Lutsk. Godt med mat